QR
Каталог
МАНГО ВЯЛЕНЕ БЕЗ ЦУКРУ

МАНГО ВЯЛЕНЕ БЕЗ ЦУКРУ

Наявність: Під замовлення
Ціна 380.00 грн.
*Ціна вказана за кг
Кількість:
-
+
Опис

М'якоть плоду зрілого манго містить приблизно 15% цукру, до 1% білка. та складається з води, містить білки, вуглеводи і клітковину, вона багата життєво важливими вітамінами D, С, А, вітаміни групи В, кальцієм, фосфором, залізом. Містить цинк, магній, калій, пектин, бета-каротин, органічні кислоти, сахарозу.

За смаком манго нагадує суміш персика і ананаса, тільки вдвічі солодший.

До складу м'якоті манго входять 12 амінокислот, в тому числі всі незамінні. Багаті плоди манго і каротиноїди, які обумовлюють жовту або оранжево-жовте забарвлення м'якоті (каротину в манго майже в 5 разів більше, ніж в мандаринах). Вміщені в плодах манго вітаміни С і Е в комплексі з каротином і клітковиною запобігають раку (товстої і прямої кишки, підшлункової та передміхурової залоз, молочної залози, шийки матки, шлунка та інших органів). Вітаміни групи В, вітамін С і каротин зміцнюють імунну систему організму і захищають здорові клітини від окислення в якості антиоксидантів. Манго знімає нервову напругу, підвищує настрій, допомагає долати стреси, підвищує сексуальну активність. Манго має жарознижувальну дію, воно підвищує тонус і покращує роботу серцево-судинної системи. Манго рекомендується вживати при запаленні ясен і порожнини рота, а також при болях в шлунку, при застудах.

Характеристики
продукти
Вага
1кг
Країна виробник
Таїланд
Торгова марка