Кокосовий цукор (органічній продукт)

  •   
  • Модель:  1949

230.00 грн
 Нашли дешевле

Доступні опції

   


Доставка

Безкоштовна доставка по Рівному від 500грн.

Нова Пошта (Кур'єрська доставка, або на відділення) (1-3 робочих днів)

Justin (1-4 робочих днів)

Укрпошта (1-4 робочих днів)


Он-лайн 24/7

Швидко обробляємо замовлення!

Оплата

    - готівка при отриманні
    - післяплата на Новій Пошті
    - передплата на картку ПриватБанку



Опис
Кокосовий цукор виробляється з нектару суцвіть кокоса і буває як у вигляді сиропу, так і у вигляді звичних нам гранул.
 
Для отримання кокосового цукру квітку кокосової пальми підрізають кілька разів протягом 3-4 годин, і в прикріплену до квітки ємність збирається нектар. Після його проціджують і випарюють у великій ємності до стану сиропу, при цьому інтенсивність температури випаровування поступово збільшується, після потрібного ступеня загустіння, сироп проціджують.
 
Щоб отримати цукровий пісок, з сиропу випарюють вологу, а потім охолоджують. І в результаті процесу кристалізації виходять гранули цукру. Такий спосіб виробництва кокосового цукру дозволяє говорити про виняткову корисність і натуральність продукту.
 
Кокосовий цукор (продукт 100% органічний) - не ідентичний тростинному, так як в процесі виробництва останнього традиційно застосовується гашене вапно.
 
Кокосовий цукор містить в десять разів більше цинку і в чотири рази більше магнію, ніж в його «родичів». Заліза в кокосовому цукрі більше аж у тридцять шість разів! Це досить незвично, але пояснення цього просте - відсутність обробки і чищення продукту, яким піддаються при виробництві інші види цукру.
 
Більш того, продукт насичений вітамінами групи В, мінералами: азотом, фосфором, калієм, натрієм, хлором, сіркою, а також згаданими вище.
 
Користь його, звичайно, обумовлена ​​наявністю тих вітамінів і мінералів, про які написано вище.
 
Також кокосовий сік, з якого виробляється цукор, містить шістнадцять амінокислот. Найвищий вміст має амінокислота глютамин. Він незамінний при лікуванні важких захворювань, травм, поранень, опіків, допомагає загоювати рани у післяопераційних пацієнтів.
 
Одним з найважливіших достоїнств кокосового цукру вважається його низький глікемічний індекс - 35. Калорійність продукту висока (~ 380 ккал на 100 г).
 
Більш того, кокосовий цукор сприяє виробленню в організмі гормону (глюкагону), який допомагає спалювати жир і покращує роботу серцево-судинної системи. Також продукт позитивно впливає безпосередньо на роботу самого серця, покращує якість сну, знижує ризик виникнення раку.
Кокосовий цукор можна застосовувати також, як і звичайний цукор. Обмеження може становити лише його ціна. Все ж він коштує дорожче, і на багато, ніж тростинний або коричневий цукор.
 
Замінити їм звичайний цукор в напоях і блюдах можна в співвідношенні 1: 1 або трохи більше. Він менш солодкий, але відмінність не дуже сильне. Єдине, про що потрібно пам'ятати, що він розчиняється трохи довше.
 
Можна його комбінувати з іншими видами цукру, медом або сиропом.
 
Ви можете використовувати його в своїй ранковій каві, чаї, в випічці, десертах, соусах та інше. Скрізь, де за рецептом потрібно звичайний цукор. Кокосовий цукор не зіпсує смаку домашнім цукеркам, халві, козинакам і інших солодощів.
Характеристики
продукти
  • Вага 1 кг
  • Країна виробник Індонезія
  • Торгова марка
Leave a review  ↓
 
Nobody has left any reviews.
 
 
продукти
Вага 1 кг
Країна виробник Індонезія
Торгова марка
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Доставка по Рівному

  • Кур'єрська доставка по Безкоштовна доставка по Рівному від 500грн.

Доставка по Україні

  • Нова Пошта (Кур'єрська доставка додому, або відділення) (1-3 робочих днів)
  • Justin (1-4 робочих днів)
  • Укрпошта (1-4 робочих днів)

Оплата

    - готівка при отриманні
    - післяплата на Новій Пошті
    - передплата на картку ПриватБанку

qrcode
Ссылка на страницуqrcode