СПЕЦІЇ, ПРИПРАВИ
Кокосовий цукор (органічній продукт)...
Кокосовий цукор виробляється з нектару суцвіть кокоса і буває як у вигляді сиропу, так і у вигляд..
230.00 грн
Лемонграс (лимонна трава)...
Лемонграс або лимонна трава входить до складу багатьох страв азіатської кухні, надаючи їм тонкий ..
120.00 грн
Сіль гімалайська рожева дрібного помолу...
Рожева кристалічна сіль, видобувається у провінції Пенджаб, має унікальне походження, вона змішув..
45.00 грн
Сіль гімалайська рожева крупного помолу...
Рожева кристалічна сіль, видобувається у провінції Пенджаб, має унікальне походження, вона змішув..
45.00 грн
Сіль чорна дрібного помолу...
Індійська чорна сіль, також відома як «Кала Намак» - популярна різноманітність вулканічних кам'ян..
55.00 грн
Сіль чорна крупного помолу...
Індійська чорна сіль, також відома як «Кала Намак» - популярна різноманітність вулканічних кам'ян..
55.00 грн

Тут Ви можете знайти добавки до їжі, які використовують, щоб змінити її смак або аромат. У складі таких добавок можуть бути ефірні масла, дубильні та інші речовини, які і наділяють приправи певними властивостями: підвищують апетит, активізують спалювання калорій, покращують травлення і т. Д. Виготовляють їх практично з усіх частин пряних рослин: кореневищ, листя, насіння, квітів, плодів, кори. Одні спеції додають в блюда в сушеному вигляді, інші - перемеленими в дрібний порошок. Кулінари часто використовують суміші приправ, щоб створювати свої шедеври.