+38 (095) 390 20 20

СПЕЦІЇ, ПРИПРАВИ

Кокосовий цукор (органічній продукт)...

Кокосовий цукор виробляється з нектару суцвіть кокоса і буває як у вигляді сиропу, так і у вигляд..

230.00 грн

Лемонграс (лимонна трава)...

Лемонграс або лимонна трава входить до складу багатьох страв азіатської кухні, надаючи їм тонкий ..

120.00 грн

Сіль гімалайська рожева дрібного помолу...

Рожева кристалічна сіль, видобувається у провінції Пенджаб, має унікальне походження, вона змішув..

45.00 грн

Сіль гімалайська рожева крупного помолу...

Рожева кристалічна сіль, видобувається у провінції Пенджаб, має унікальне походження, вона змішув..

45.00 грн

Сіль чорна дрібного помолу...

Індійська чорна сіль, також відома як «Кала Намак» - популярна різноманітність вулканічних кам'ян..

55.00 грн

Сіль чорна крупного помолу...

Індійська чорна сіль, також відома як «Кала Намак» - популярна різноманітність вулканічних кам'ян..

55.00 грн

Показано з 1 по 6 із 6 (всього сторінок: 1)

СПЕЦІЇ, ПРИПРАВИ

Тут Ви можете знайти добавки до їжі, які використовують, щоб змінити її смак або аромат. У складі таких добавок можуть бути ефірні масла, дубильні та інші речовини, які і наділяють приправи певними властивостями: підвищують апетит, активізують спалювання калорій, покращують травлення і т. Д. Виготовляють їх практично з усіх частин пряних рослин: кореневищ, листя, насіння, квітів, плодів, кори. Одні спеції додають в блюда в сушеному вигляді, інші - перемеленими в дрібний порошок. Кулінари часто використовують суміші приправ, щоб створювати свої шедеври.

qrcode
Ссылка на страницуqrcode